villavej.dk

19 IKEA-produkter, som alle forældre har brug for i deres liv

IKEA er kendt for sine innovative og overkommelige stilarter, inklusive nuttede nye varer kun til børn. Men det er IKEA-klassikerne, som forældre går til igen og igen, som vi virkelig elsker. Fra den elskede TROFAST opbevaring til at holde alt det legetøj i skak, til et IKEA puslebord til din børnehave, til alsidige genstande til den uundgåelige stue-legeværelse-kombination, IKEA gør vores liv lettere og mere stilfuldt på samme tid. Her er nogle af de gennemprøvede ting, vi elsker.

POÄNG gyngestol
Ingen børnehave er komplet uden denne IKEA hæfteklammer: en skandinavisk-moderne gyngestol stol lavet til midnatsfodringer eller urolige nætter. Den kommer i flere farvekombinationer, er nem at rengøre og har 10 års garanti. Køb den her, 269 USD

BYGGLEK LEGO® Box
Denne 13 3/4x10x4 1/2” æske er et samarbejde mellem IKEA og LEGO®, og den er både et barns og forældres drømmeopbevaringsbeholder. Toppen er lavet med masser af plads til at opbevare klodser og har de klassiske LEGO® nitter på toppen, hvilket også gør det til et perfekt sted at bygge! Køb den her, 17,99 USD.

MINNEN forlænget sengestel
En øjeblikkelig klassisk seng til ethvert børneværelse, den udvidelige seng er perfekt til overgang fra småbørnsseng til tvilling. Som minimum er den lidt over 49 tommer lang og på sit længste lidt over 76 tommer. Mellemstørrelsen holder det hyggeligt for børn, der ikke er helt klar til den større seng eller til soveværelser, der er trange om plads. (Du skal købe lamelbunden og madrassen separat). Køb det her, $129

TOFTLUND tæppe
Et af IKEAs bestsellere, dette lille fuzzy tæppe ser lige så godt ud ved siden af en voksen seng, som det gør i et barns værelse. Det er den lille sjat hygge dit hjem har brug for. De har også lige udgivet en mere lun version, ULLERSLEV. Køb den her, $39

TROGEN Child’s Trin Taburet
Perfekt til et vilkårligt antal rum, fra køkkenet og badeværelset til soveværelset og mere, denne muntre trappeskammel vil give dine børn et lift. Den har håndtag for nem håndtering og sidder solidt på jorden. Køb det her, 23,99 USD

TROFAST opbevaring
Ligner dit barns værelse en tornado af legetøj? Trofast opbevaringskombinationen med kasser har masser af plads til at gemme deres ting. Letvægtsbeholderne er nemme at bruge, flytte eller opbevare. Brug denne pick med Trofast låget til at forsegle legetøj på plads. Køb et sæt her, $70,99.

RÅSHULT Utility Cart
Uanset om det er til kunst og kunsthåndværk, skoleartikler eller ekstra køkkenopbevaring, er denne alsidige tre-trins opbevaringsvogn enhver forældres frelsende nåde. Den er lavet af pulverlakeret stål og kommer i tre farver (turkis, sort og hvid). Køb den her, 27,99 USD

PERJOHAN Opbevaringsbænk
IKEA opbevaringsbænke kommer i en række forskellige stilarter, fra polstret til hall-tree stil, men vi elsker denne enkle træbænk med indbygget opbevaring. Det fungerer dobbelt som ekstra siddepladser og et sted at opbevare lektier væsentlige, noget i en alder af arbejde og skole hjemmefra bliver uvurderligt. Køb den her, $50

SLÄKT Foldemadras
Det har aldrig været så nemt at forberede dit barns næste overnatning! Denne foldemadras er super enkel at bruge, passer under den koordinerende SLÄKT seng og holder gæsterne komfortable hele natten lang. Køb det her, $119.

ÖNSKLIG stativer til puslebord
Gør skiftetiden lettere med dette sæt med fire stativer. Hold alt inden for rækkevidde og væk fra baby med disse minikurve. Brug de praktiske beholdere til at opbevare vaskeklude, hudplejeartikler, bleer, servietter eller andet, du har brug for lige nu. Køb sættet, 11,99 USD.

INSVEP Seagrass Basket
Det er stort, det er smukt, og det kan rumme masser af tæpper, legetøj, vasketøj eller hvad du ellers vil gemme i det. Køb den her, 34,99 USD.

INSVEP Seagrass Basket
Den er stor, den er smuk, og den kan rumme masser af tæpper, legetøj, vasketøj eller hvad du ellers vil gemme i det. Køb det her, 34,99 USD.

FLISAT Legetøjsopbevaring
Denne enkle opbevaringsløsning kommer med hjul, der gør det nemt at transportere rundt! Brug FLISAT til at holde dit legetøj i skak, eller rul det til næste legedagsdestination. Køb den her, 34,99 USD.

KURA vendbar seng
Som forældre er det vigtigt at have møbler, der holder længere end et år eller to. Med mulighed for at skifte enkeltseng nedefra til oven, er denne vendbare seng perfekt til et lille barn såvel som en tween. Køb det her, 189 USD.

FLISAT Dukkehus/Væghylde
Hvad er bedre end IKEA opbevaringsløsninger? IKEA møbler, der trækker dobbelt-duty! Denne play-time pick er et dukkehus, der fungerer som en hylde. Køb den her, 34,99 USD.

UNDVIKA Hjørnekofanger
Nu hvor dit barn har fri og tumler, er det tid til en seriøs babysikring. Denne hjørnekofanger kommer otte i en pakke og er nem at bruge. Køb dem her, 4,99 USD pr. pakke.

TOSSIG toiletsæde
Nu kan dit barn gå på farten. TOSSIG er perfekt formet til sættet i pintstørrelse, passer nemt over det almindelige sæde og har skridsikkert materiale på undersiden. Køb det her, $7,99.

SNIGLAR Puslebord
Dette billige basisbord giver masser af opbevaring og kan fungere som en sød hylde, når din nu-baby bliver til en potte -uddannet førskolebørn. Køb den her, 39,99 USD.

ANMELDELSE AF IKEA FROSLOV SOFAEN TRE ÅR SENERE

Vi købte vores Ikea Froslov sofa for tre år siden, og siden da har jeg fået mange spørgsmål om, hvor godt sofaen har holdt stand. Vi ved alle, at IKEA sofaer er en god handel, men holder de tidens tand? I dette indlæg, anmeldelse af IKEA Froslov sofaen tre år senere, tager jeg fat på de mange spørgsmål, mine brugere har stillet om sofaens levetid. Sidder hynderne? Slides det ujævnt? Er det svært at gøre rent? Er det en god sofa, hvis jeg har kæledyr? Kan den tåle små børn eller en stor familie? Kan jeg købe et slipcover til det? Nå, jeg har svar på alle disse spørgsmål, og jeg håber, du vil læse indlægget for at finde ud af mine tanker.

Jeg elsker prisvenlig, stilfuld indretning og har købt adskillige IKEA-møbler, inklusive Froslov sofa og Farlov loveseat. Min originale Froslov sofa anmeldelse kan findes her. Og min nyere anmeldelse af Farlov loveseat/sofa kan findes her. IKEA har bevist sig selv som en favoritkilde til prisvenlige og holdbare sofaer. Og nogle af deres sofaer er virkelig ikoniske, som Ektorp-sofaen. Farlov er også hurtigt ved at blive en klassiker for dem, der elsker afslappet, moderne, tilbagelænet indretning. Hvis du ikke er bekendt med Froslov-sofaen, er den lidt mere kompakt og raffineret i udseende og er velegnet til traditionel eller moderne indretning. Dette indlæg giver en komplet og upartisk gennemgang af denne sofa efter tre års daglig brug i vores travle hus på fem. Jeg håber, at denne anmeldelse af IKEA Farlov sofa vil hjælpe potentielle købere med at beslutte, om dette er den rigtige sofa at købe.

HVORFOR KØBE FROSLOV SOFAEN
Froslov har rene linjer, en kompakt, men behagelig størrelse og neutrale stofvalg. Den er hverken for boxy og moderne eller for frumpy og overfyldt. Stilen er slank og ren, med nogle få specielle detaljer for at holde den interessant. De skrå arme og tuftede ryg er flotte detaljer. De nuværende farvemuligheder er flotte neutrale, der vil passe til mange hjem. Stoffet har også en dejlig fin vævning, der minder om naturligt hør. Bredden er lidt over 89”. Armene er lave og smalle (kun 4 ¾”), hvilket betyder, at denne sofa har mere siddeområde, end du måske tror. Den har plads til tre voksne komfortabelt.

RESUMÉ AF MIN ORIGINELLE ANMELDELSE MED OPDATERINGER
Inden vi går videre til min anmeldelse af IKEA Froslov sofaen tre år senere, lad os gennemgå min første anmeldelse tanker om Froslov sofaen. Jeg vil give en oversigt over mine første indtryk og derefter mine opdaterede indtryk efter tre års brug.

SÆDEDYBDE
Sofaen har en moderat sædedybde, hvilket er den perfekte dybde til at sidde og chatte. Jeg foretrækker en sofa, hvor min ryg kan støttes af sofaryggen og mine fødder komfortabelt kan røre gulvet (til reference er jeg 5’8” høj), og dette opfylder det krav perfekt. Det er mindre en sofa, der krøller sig sammen-under-tæpperne og går tabt-i-pude-blødheden, så hvis det er din syltetøj, så er det måske ikke sofaen for dig. Opdatering- Jeg er lidt af en konverter til dybere sofaer nu, men jeg sætter stadig stor pris på det mindre fodaftryk af denne sofa, da den åbner vores lille familieværelse. Efter tre års brug kan jeg bekræfte, at den stadig er behagelig.

PUDEFASTSTÆNDIGHED
Froslov har ikke den følelse af synke-i-den, som er normalt udført med fjeromviklede puder og selvfølgelig et stort prisskilt. Men mens puderne er faste, er de ganske behagelige. Froslov-puderne er bestemt ikke for faste og er behagelige at sidde på i mange timer. For sit slanke og raffinerede udseende er den ganske behagelig. Opdatering – Det er stadig meget behageligt. Den største fordel ved de faste puder er, at de har bevaret hver eneste ounce af forår og støtte, som de gjorde på dag 1. Puderne har slet ikke faldet, og strukturelt ser de helt nye ud.

STATIONÆRT BEtræk
Ikea omtaler Froslov-sofaens pudestil som et “Stationært betræk”. Det betyder, at sæde- og rygpuderne er fastgjort til sofakroppen, så hynderne aldrig flytter sig rundt. Skifte- og glidepuder har altid været en lille irritation med alle vores tidligere sofaer. Og vores tre drenge kan ikke fjerne hynderne til fortbygning.

Opdatering – Jeg elsker det her så meget! Jeg tænker ikke så tit over det, men puder der bliver på plads er et stort plus. Hvis du er perfektionist eller let bliver irriteret over skæve eller glidende puder, så vil du elske de stationære puder. Bemærk – mine drenge har ikke lidt under mangel på hynder til at bygge forter, da vi har tre andre sofaer/love i vores hjem. Hvis du skulle undre dig. Anmeldelse af IKEA Froslov sofaen tre

år senere
HOLDBARHED
Stoffet er syntetisk, der ligner og føles som et hør- poly blanding. Det er blødt, bøjeligt og ser ud og føles som et high-end stof. Efter tre måneder virkede sofaen ret holdbar uden tegn på skader. Opdatering- Jeg har været meget imponeret over stoffets holdbarhed. Jeg blev en smule bekymret, da jeg bemærkede en lille pilling af stoffet på den ene pude efter omkring seks måneders brug. Jeg er glad for at kunne sige, at pillingen aldrig udviklede sig yderligere. Pilling har ikke været et problem. Der har heller ikke været stofsnapper eller løb. Det er et meget slidstærkt, slidstærkt stof, der har bevaret sit oprindelige udseende efter tre år. Der er en lille mængde pilling på denne pude. Ikke dårligt til tre års brug!

VASKKARLIGHED
Sofapuderne er fastgjort til sofaen, og puderne har ikke aftageligt pudebetræk. For at holde alle vores sofaer rene, lever vi efter nogle få regler. Ingen mad i alrummet, bortset fra popcorn på filmaftener. Børnene vasker hænder, når de kommer ind fra leg udenfor og efter måltider. Disse syntetiske pudebetræk rydder ret godt op med pletrengøring. Du kan tilføje en scotch guard finish til sofaen, hvis du er bekymret. Hvis du kan lide at spise måltider i dit familieværelse eller har kæledyr, er dette måske ikke sofaen for dig.

Opdatering – Mine bekymringer er kommet til virkelighed med hensyn til vaskbarhed. Selvom vi er ret forsigtige, ophobes snavs og snavs med tiden. På grund af den lyse farve på vores sofa bliver snavset mærkbart efter cirka seks måneders daglig brug. Jeg har været nødt til at damprense sofapuderne cirka hvert halve år for at holde dem friske. Dette har ikke været et for stort problem, men en mini-tæppe-/polstringsrensemaskine er et must-have element, især hvis du vælger en lysere stofmulighed. ADVARSEL- følgende billede viser snavset i 6 måneder uden rengøring. Kig væk, hvis du ikke vil se det.

KÆREdyr
Vi har ingen kæledyr, men en af mine læsere har indikeret, at stoffet på dette sofa er en magnet til hundehår. Hvis du har kæledyr og ikke ønsker at rydde op konstant, er dette måske ikke sofaen for dig. Stoffet er ret slidstærkt, og jeg tror, at det sandsynligvis ville holde til det øgede slid fra kæledyr. Som nævnt tidligere har sofaen ikke aftagelige betræk eller betræk, hvilket gør den ret upraktisk for hundeejere.

OPDATERINGER OM SOFA TILGÆNGELIGHED I IKEA
Froslov sofaen er stadig sælges i øjeblikket på IKEAs hjemmeside for 999 USD (samme pris som 2019). Farvemulighederne er ændret lidt. Den farve jeg har er ikke tilgængelig i øjeblikket. Måske har IKEA indset, at en lys sofa uden aftageligt pudebetræk ikke er den bedste idé. De to nuværende farvemuligheder er hyllie beige og hyllie mørkegrå. Det ser ud til at være gode farvemuligheder til en sofa, der ikke har betræk eller pudebetræk, der kan tages af og vaskes.

Det er vigtigt at bemærke, at IKEA har haft nogle ret betydelige forsyningskædeproblemer i fortiden. to år. I vores by er begge farver af Froslov sofaen i øjeblikket udsolgt. Jeg synes, at det at tjekke tilbage ofte eller tilmelde dig for at modtage produktmeddelelser er gode måder at finde ud af, hvornår produkterne er på lager igen. Produkterne genopbygges ofte, det kræver bare lidt tålmodighed, hvis du leder efter en bestemt vare.

ANMELDELSE AF IKEA FROSLOV SOFAEN TRE ÅR SENERE
I denne sektion, besvarer jeg mine oftest stillede spørgsmål om denne sofa. Det er mine ærlige meninger, og jeg bliver på ingen måde kompenseret af IKEA. Mit mål med at skrive dette indlæg er at give nyttig information til dem, der ønsker at købe denne overkommelige sofa.

SYNKER PUDERNE?
Nej, puderne er ikke faldet kl. alle. Vi sidder i denne sofa hver dag i flere timer (i tre år). Min mand sidder endda det samme sted hele tiden, og det ser ikke anderledes ud end resten af sofaen.

SLITTER DEN UJÆVNLIGT?
Stoffet/udseendet af hynderne er stadig gode og ser ikke ud til at have slidt meget overhovedet. Der var en lille pilling af stoffet på den ene pude efter omkring seks måneder, men det gik aldrig længere.

ER DET SVÆRT AT RENGØRE?
Ja, da det har ikke aftagelige pudebetræk. Det er nødvendigt at have en lille tæppe/møbeldamper for at holde den ren. Jeg renser vores cirka hvert halve år. Jeg bruger Bissel Little Green Cleaner.

ER DET EN GOD SOFA, HVIS JEG HAR KÆLEdyr?
Stoffet ser ud til at være ret slidstærkt og hænger ikke eller løber, så det kan være ok for kæledyr. Puderne er ikke aftagelige, så det ville ikke være egnet til kæledyr, der tilbringer meget tid udenfor. Jeg tror, det ville være fint for indendørs katte, og sandsynligvis også udendørskatte, da katte er meget optaget af renlighed og pleje.

KAN DET STÅ TIL SMÅ BØRN ELLER EN STOR FAMILIE?

strong>
Ja, så længe der er nogle få enkle regler på plads. Vi har slækket på vores regler for at spise i alrummet (vi tillader alt snacks og endda is, så længe det ikke er chokolade!), og det har holdt fint.

KAN JEG KØBE ET SLIPCOVER TIL DET?
Desværre er det på grund af arten af de vedhæftede puder ikke muligt at købe eller lave et betræk til denne sofa.

RESUMÉ
Tak fordi du læste mit indlæg, anmeldelse af IKEA Froslov sofaen tre år senere. Den virkelige test af en sofa er svaret på dette sidste spørgsmål, ville jeg købe denne sofa, hvis jeg kunne gøre det hele igen? Svaret er bestemt ja! Hvis jeg havde et større budget på det tidspunkt, så nej, jeg ville ikke have købt det. Jeg ville snarere have købt en lignende sofa med vaskbare betræk. Men på det tidspunkt var den eneste sofa, jeg kunne finde, der opfyldte det kriterium, tre gange prisen. Froslov er en virkelig solid, prisvenlig sofa med stil, der holder godt til daglig brug. Så længe du er villig til regelmæssigt at bruge en damprenser til at holde sofaen ren, er dette et godt køb.

mail@tobiasehlig.dk