villavej.dk

IKEA i Tåstrup

IKEA i Tåstrup er lidt mere end en butik fuld af møbler. Du finder naturligvis den skiftende udstilling af de fleste af IKEAs møbler. Du finder også lageret, hvor du nemt selv kan finde dine møbler. Men du finder også en fin og hyggelig restaurant og en bistro.

Find åbningstider, adresse og kontaktinfo her: https://www.ikea.com/dk/da/stores/taastrup/

IKEA i Tåstrup er en del af den svenske IKEA butikskæde

IKEA er et svensk firma, med butikker i stort set hele verden. I Danmark ligger der fem. En af dem er IKEA i Tåstrup. Målt på areal er IKEA i Tåstrup den største af de fem butikker i Danmark.

IKEA startede sit koncept med en simpel ide, om at lave møbler som kunden selv kunne samle. Møblerne skulle være pæne, simple og stilrene. IKEA blev hurtigt en succes. Den dag i dag er det grundlæggende koncept stadig at møblerne skal være pæne, simple og stilrene og at kunden, nemt selv skal kunne samle dem.

IKEA har fulgt med tiden og har både øje for bæredygtighed, klimaforandringen og forsøger i det hele taget at bidrage i den gode sags tjeneste, når der er mulighed for det. blandt andet har netop IKEA i Tåstrup involveret sig i klimadebatten og bekymret sig så meget om naturen og den mistede biodiversitet, at de er hoppet med på ”vild med vilje” bølgen.

Vild med vilje er også kommet til IKEA i Tåstrup

IKEA i Tåstrup har omlagt deres kæmpestore græsareal til vild med vilje. IKEA i Tåstrup har som alle andre dele af kæden fokus på bæredygtighed, klimaet og naturen i det hele taget. I den forbindelse har IKEA i Tåstrup valgt at hoppe på ”vild med vilje” bølgen.

Vild med vilje gør op med de pæne plæner og erstatter dem med biodiversitet. Alle de skønne hjemhørende, vilde blomster, som nogen ville kalde ukrudt, kan du nu finde på arealerne rundt om IKEA i Tåstrup.

IKEA i Tåstrup byder på møbler i alle afdelinger

Uanset om du er på udkig efter en ny sofa eller et helt nyt køkken, så kan du nemt finde det i IKEA i Tåstrup. I IKEA i Tåstrup, finder du stort set alt til huset og til haven.

Find dit nye køkken i IKEA i Tåstrup

I IKEA i Tåstrups køkkenafdeling kan du gå på jagt efter gode og nemme løsninger til pladsbesparende til dit eksisterende køkken, eller finde en ny smart beholder til at sortere dit affald.

Bestik, glas, tallerkner, gryder, potter og pander, IKEA i Tåstrup har alt hvad du skal bruge af køkkenredskaber. Er det et helt nyt køkken, du er på udkig efter, så findes det også i IKEA i Tåstrup.

Der er alt i borde, bordplader i forskellige materialer, flotte låger, skuffer og hylder. Der er også alt i hårde hvidvare.

Ved du ikke på forhånd hvordan du vil have dit køkken til at se ud, er der flere muligheder for at få hjælp. Du kan få gratis vejledning, direkte i butikken. Du kan også benytte dig af IKEAs egne tegneprogrammer, som er nemme at bruge. Du kan nemt flytte rundt på møblerne og få det optimale ud af pladsen. Slutteligt findes der også rigtig gode guides til køkner på IKEAs hjemmeside.

Din nye seng står i IKEA i Tåstrup

I sengeafdelingen kan du, lige som i køkkenafdelingen, finde små og enkle ting, til det soveværelse du har i forvejen, eller en helt ny seng med tilhørende sengeborde og sengetæppe.

Leder du efter en ny seng er det oplagt at gå i IKEA i Tåstrup. Her finder du et pænt udvalg af både spring og skummadrasser i flere hårdheder og i forskellige mål. Du finder naturligvis også sengebunde og lameller.

Men, det mest interessante er alle de muligheder som IKEA i Tåstrup giver dig, for at finde nøjagtigt den sengeramme du kan lide. Der er alle slags. Du finder de helt simple, i lyst træ, og de vildt store, med alt tilbehør i spændende farver.

Til de fleste sengemiljøer kan du nemt finde både sengeborde, muligheder for ekstra opbevaring, tæpper og puder, der passer til.

IKEA i Tåstrup byder på nem aftensmad

Uanset om du bare tager i IKEA i Tåstrup for at hente et par billedrammer eller du kommer for at finde helt nye havemøbler, så er det altid noget der tager tid. I IKEA i Tåstrup kan du derfor nemt kombinere dine indkøb, med aftensmaden.

I restauranten er der altid et spændende udvalg af gode, sunde og nemme retter. Der er noget for enhver smag og specielle retter til børnene. Alle retter har et pift af Sverige, men du kan også få pommes fritter, softice og alt det andet lækre.

I restauranten er der god plads, så det er altid muligt at finde et bord. Du henter selv maden og dine drikkevarer. Der er også en forventning om at du rydder bordet op efter dig selv. det køres nemt, med bakker og små vogne til at køre bakkerne på.

Er du i tidsnød så har IKEA i Tåstrup også en bistro, hvor du hurtigt kan snuppe noget nemt mad med på vejen. Bistroen er også smart, hvis du er i IKEA i Tåstrup midt på dagen og kun skal havde stillet den lille sult.

Her finder du IKEA i Tåstrup

IKEA i Tåstrup, ligger i Tåstrup, mellem Roskildevej og Holbæk motorvejen. Begge veje har afkørsel, direkte ind til IKEA i Tåstrup. IKEAs store blå bygning med de gule bogstaver, kan ses på lang afstand, så det er nemt at finde frem.

IKEA Taastrup
Mårkærvej 15
2630 Taastrup

Parkeringsforholdene ved IKEA i Tåstrup

Det er nemt at finde en parkeringsplads ved IKEA i Tåstrup. Der er tre store parkeringsarealer. Handicap parkering er placeret, tættest på indgangen. Det er altid gratis at parkere ved IKEA i Tåstrup.