villavej.dk

ÄPPLARYD Sofa

ÄPPLARYD sofa vil være dit hjems behagelige oase. Et blikfang, der afspejler din personlighed og stil. Fantastisk at sidde, ligge og hænge ud på. Og med masser af plads til hele familien år efter år.

Produktdetaljer
Denne sofa har en ubesværet stilfuldhed og ligetil ydre med et veltilpasset blødt betræk og komfortable indvendige pocketfjedre. De slanke ben forstærker det rolige og luftige look. Den pæne og afbalancerede silhuet kombineret med et udtryksfuldt look er en perfekt base til at gøre sofaen mere personlig med puder og puder. Vi har gjort ÄPPLARYD sofa super behagelig med bløde betræk og hævede puder sammen med pocketfjedre, der følger din krop og understøtter forskellige stillinger – fra at sidde oprejst til at ligge ned og slappe af. Fås i forskellige størrelser og former, så de passer til både små og store rum. Vælg din ÄPPLARYD med et cover, du kan lide. Blødt fløjl Djuparp i enkelt-tonet dyb mørkeblå eller rusten rødbrun, eller den to-tonede grå bomuldsblanding af Lejde med en klar tekstur og dyb farve. 10 års begrænset garanti. Læs om vilkårene i garantibrochuren.

Designer Maja Ganszyniec

Artikelnummer 005.043.07

Godt at vide
For at få din sofa til at se godt ud, bør du jævnligt udjævne folder og rynker med hånden. Fløjlen reflekterer lyset på en karakteristisk måde, som kan få farven til at se ud, som om den ændrer sig. Trykmærker, der kan forekomme på fløjlet, forsvinder normalt med tiden. Med hånden kan du forsigtigt stryge i retning af bunken eller bruge en tøjbørste. Du kan også bruge støvsugeren med den bløde dyse. Små fibre kan forekomme på fløjl. Det sker naturligt og de forsvinder med tiden og kan også fjernes med en fnugrulle. Stationært betræk.

Materialer og pleje
Materiale
Sæderamme: Lamineret finertræ, massivt træ, krydsfiner, spånplade, høj- elastisk polyurethanskum (koldskum) 2,2 lb/cu.ft., Fiberplade
Lommefjederenhed: Stål
Armlænsramme: Krydsfiner, Polyurethanskum 1,2 lb/cu.ft., Fiberplade
Underramme/ Ben : Stål, Epoxy/polyester pulverbelægning
Ryglænspude: Polyurethanskum 1,5 lb/cu.ft., Højelastisk polyurethanskum (koldskum) 2,2 lb/cu.ft.
Stof: 62% polyester (min. 90 % genanvendt), 38 % viskose/rayon

Pleje

 • Ramme, ikke-aftageligt betræk
 • Våd Mærker skal altid tørres af så hurtigt som muligt for at forhindre fugtindtrængning. Fjern støv med en fnugfjerner. Lette pletter kan fjernes med en fugtig svamp eller en mild sæbeopløsning. For at sikre, at fløjl bevarer sit udseende og fornemmelse, skal det plejes regelmæssigt i henhold til plejeinstruktionerne, der følger med produktet.

Sikkerhed og overholdelse
Dette covers evne til at modstå slid er blevet testet til at klare 25.000 cyklusser. Et betræk, der tåler 15.000 cyklusser eller mere, er velegnet til møbler, der skal tåle daglig brug i hjemmet.
Betrækket har et lysægthedsniveau på 5 (evnen til at modstå farvefalmning) på en skala fra 1 til 8. Iht. industristandarder, er et lysægthedsniveau på 4 eller højere velegnet til hjemmebrug.

Bæredygtighed og miljø
Polyester kan genbruges flere gange, hvilket reducerer vores miljømæssige fodaftryk. Alle produkter, der indeholder genbrugsmaterialer, opfylder de samme kvalitets- og sikkerhedskrav, som vi har til alle vores produkter. Ved at bruge genbrugspolyester i dette produkt, forbruger vi færre nye råvarer og sænker vores miljøbelastning, mens eksisterende materialer får nyt liv. Vi ønsker at have en positiv indflydelse på planeten. Det er grunden til, at vi i 2030 ønsker, at alle materialer i vores produkter skal genanvendes eller fornyes og fremskaffes på ansvarlige måder.

Målinger

 • Armlænshøjde: 72 cm (28 3/8″)
 • Armlænsbredde: 17 cm (6 3/4″)
 • Dybde: 93 cm (36 5/8″)
 • Højde under møbler: 20 cm (7 7/8″)
 • Ryglænshøjde: 70 cm (27 1/2″)
 • Højde inklusive rygpuder: 82 cm (32 1/4 “)
 • Sædedybde: 61 cm (24″)
 • Sædehøjde: 47 cm (18 1/2″)
 • Sædebredde: 198 cm (78″)
 • Bredde: 231 cm (91″)

Materiale
Velvet
Velvet er lavet ved hjælp af en traditionel væveteknik, som giver stoffet en tæt luv, der reflekterer lyset og giver en fin glans med et let skinnende udtryk. Takket være den tætte luv ser farven dyb og varm ud ‒ og stoffet føles behageligt og blødt mod huden. Disse egenskaber har bidraget til fløjls association med luksus. Samtidig er det et materiale, der, hvis det plejes korrekt, tåler slid ‒ og derfor er det ideelt til boligindretning.

Designertanker
“Vi bruger meget tid på sofaer. Læser, slapper af, ser tv eller snakker. For nogle er en sofa en forlængelse af sig selv, mens den er et midtpunkt i rummet. Med ÄPPLARYD ville jeg lave en sofa, der skiller sig ud designmæssigt og alligevel føles som en given del af hverdagens situationer. Behagelig at sidde og ligge på, med indvendige pocketfjedre og et veltilpasset ydre med en tydelig silhuet og taktile betræk. Ingen kompromiser. Bare en tidløs sofa med nutidige kvaliteter.” ÄPPLARYD design.