villavej.dk

16 fantastiske stilfulde garderobeidéer, der bruger Ikea Pax

Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links. Jeg kan modtage provision for køb foretaget via links i dette indlæg. Læs venligst offentliggørelsen.
.
Tænker du på at skabe din egen walk-in-garderobe? Ikea Pax er et af de mest populære garderobeskabe, der bruges. Hvis du nogensinde har set Flatpack Empire, (alt om Ikea). Du vil vide, at Pax garderobesystemet er en af deres bedst sælgere med over 250 forskellige kombinationer til rådighed.

Ikea Pax bliver ofte offentliggjort på Instagram og Pinterest. Det er mere et omkostningsvenligt alternativ til nogle andre indbyggede garderobemuligheder, det er nemt at tilpasse og har forskellige farvemuligheder. Selvom den mest populære farve, du sandsynligvis vil se Pax i, er den hvide mulighed. Rent, neutralt og enkelt og passer til det meste af indretning. Anyway, her er 16 af de mest stilfulde garderober, der bruger Ikea Pax. Nogle gode ideer til inspiration og til at få styr på din garderobe til de skiftende årstider!

GARDEROBE OG HJEMMEKONTOR
At kombinere din garderobe og hjemmekontor er en fantastisk måde at lave brug af din plads. Det fremhævede billede er et smukt glamourøst rum, der kan bruges til at arbejde i såvel som at blive klædt på til dagen.

Hjemmekontor og organiseret skabsplads – 16 fantastiske stilfulde garderobeideer, der bruger Ikea Pax: Selvom du skal kombinere to rum til ét rum, kan det se lige så godt ud som denne hjemmekontoropsætning med et ryddeligt og organiseret åbent Ikea Pax skabssystem. få mest muligt ud af ét rum.

IKEA PAX SIMPLIFIED
Her er nogle eksempler på hjemmegarderobeskabe, der har brugt en mere enkel tilgang til brug og styling af Pax-garderoben.

FUNKTIONALITET
Nogle gange har du brug for garderobepladsen præcis til det, den er beregnet til, ved at bruge hver tomme til at passe i så meget tøj som muligt.

EN PAX DIVIDER
Jeg elsker, hvordan dette værelse har brugt garderoben til at opdele soveværelset. Hvis du har et mindre soveværelse eller begrænset plads, kan dette være en ideel mulighed.

DEDIKERET PLADS
Du kan være heldig at have et helt rum dedikeret til at bygge din garderobe, så kan du overveje at lægge hylder fra top til bund på begge sider.

STYLING AF IKEA PAX
Det er den personlige styling, du er i stand til at gøre, der gør din garderobe din garderobe. Kombinationen af åbne reoler og skuffer, hvor du kan placere dine yndlingsindretningsting og gøre det til dit eget. Du kan også tilføje nogle kunsttryk, dine mest skattede indkøb og modebøger.

Har du brugt Ikea Pax til at bygge din garderobe eller overvejer at bruge den? Fortæl mig, hvad dine tanker er, i kommentarerne nedenfor.