villavej.dk

IKEA i Gentofte

IKEAs altid fantastiske gode priser og flotte designs gør din shoppeoplevelse til en sand drøm. Den svenske kæde IKEA åbnede helt tilbage i 1943 og har siden da taget verden med storm. I dag er IKEA en af verdens mest velkendte boligindretningsbrand.

Find åbningstider, adresse og kontaktinfo her: https://www.ikea.com/dk/da/stores/gentofte/

Kom til IKEA i Gentofte og find de mest fantastiske shoppemuligheder for hele familien.

Komfort og god stil til en overkommelig pris

Den internationale forretningskæde IKEA sælger boligartikler til alle behov, indretningsstile og budgetter. Hos IKEA er du garanteret at finde et fit, som passer til netop den stil, som du gerne vil udtrykke derhjemme. IKEAs vision er at skabe en bedre hverdag for dens kunder uden at det vælter budgettet.

Derfor kan du finde møbelløsninger og design til overkommelige priser, så dit drømmehjem kan blive en virkelighed. Der bliver ikke sparet på hverken komfort, heller ej den gode stil, når det kommer til IKEAs brede katalog af kvalitetsvarer. I butikken finder du alt fra nye komfortable kontinentalsenge og bæredygtige sofaarrangementer til pyntepuder og flotte dynebetræk.

IKEA i Gentofte

IKEA i Gentofte gør din shoppe oplevelse nem og behagelig. Du kan tage hele familien plus kæledyr med på møbeljagt og opleve butikkens mangfoldige udvalg af møbler og boligtilbehør.

Skulle du blive sulten eller tørstig på din shoppetur, så tilbyder IKEA lækre forfriskninger fra vores svenske restaurant, bistro og cafe. Nyd både varme og kolde retter samt fristende desserter i butikkens svenske madmarked.

Hvis du har travlt, så har du mulighed for at bruge IKEAs smarte click and collect system, hvor du i ro og mag kan fylde shoppingkurven hjemmefra, og blot hente dine varer i vores varehus eller et udleveringssted nær dig. Her på vores hjemmeside kan du hjemmefra tjekke lagerstatus, så du er garanteret at finde de møbler, som du ønsker dig.

Alle IKEAs butikker er kørestolsvenlige med brede gange og rigeligt med plads i alle vores elevatorer og rulletrapper.

Sådan kommer du til IKEA Gentofte

IKEA er lokaliseret på Nybrovej 2, 2820 Gentofte. Det er nemt at komme til butikken både via bil, bus, metro eller tog.

Hvis du tager til IKEA i Gentofte med det offentlige, kører busserne 150S, 176 og 192 derud, og stopper ved de nærliggende stoppesteder Brogårdsvej (Nybrovej); Brogårdsvej (Lyngbyvej), som ligger lige ude foran butikken.

S-togs linjerne B og E, som kører mellem Farum og Høje Taastrup via København har også stoppesteder i nærheden, hvor du enten kan gå fra eller skifte til en af de førnævnte busser for at blive droppet af lige foran vores dør.

Hvis du skal til IKEA Gentofte med bil kan du følge Holbækmotorvejen, tage afkørslen mod Helsingør og tage afkørslen mod Nyebrovej/Vangede. Drej til højre ved Langegårdsvej og drej fra rundkørslen ud på Nybrovej. Efter blot 500 meter vil du se IKEA Gentofte på venstre hånd, hvor du kan parkere din bil på den tilhørende parkeringsplads.

Parkering ved IKEA Gentofte

Butikken i Gentofte er udstyret med en stor parkeringsplads. Alle IKEAs varehuse tilbyder gratis parkeringspladser til IKEAs kunder under hele shoppeturen.

Der er også mulighed for handicapparkering tæt på butikkens indgang samt udlåning af kørestol, så din oplevelse IKEA bliver den bedst mulige.