villavej.dk

IKEA i Aarhus

Svenske IKEA har på verdensplan længe været én af de mest populære producenter af boligartikler. Og i dag kan du nemt finde en IKEA i din nærhed, uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Find åbningstider, adresse og kontaktinfo her: https://www.ikea.com/dk/da/stores/aarhus/

Bor du i Aarhus eller omegn? Så bør du overveje at stikke forbi IKEA i Aarhus, næste gang du er på jagt efter nye møbler eller friskt boliginteriør. Vi giver dig en guide til den aarhusianske filial.

Nedenfor kan du blandt andet blive klogere på butikkens historier, og på de mange anmeldelser, som du online kan finde af IKEA i Aarhus.

Tilkørselsforhold og parkering

Tilkørselsforhold og parkering er begge nøgleord for dem af os, der er på jagt efter møbler eller andre boligartikler af betydelig størrelse. Og heldigvis har IKEA i Aarhus en fremragende placering.

Nem adgang

IKEA i Aarhus ligger på Graham Bells Vej 7 i postnummeret 8200. På den anden side af IKEA finder du Randersvej, som løber gennem en stor del af Aarhus, og derfor kan du relativt nemt og via motorvej finde vej til din IKEA, selv hvis du befinder dig i den anden ende af byen.

De mange parkeringsmuligheder

Som alle andre IKEA afdelinger i Danmark, har IKEA i Aarhus gratis parkeringspladser uden nogen form for tidsbegrænsning. Afdelingen i Aarhus har desuden så mange parkeringsplads, er du med stor sandsynlighed kan finde et sted til din bil, uanset hvornår du besøger varehuset.

Hvis du er på udkig efter tunge genstande og helst vil hente dem selv, kan du med fordel tage i IKEA Aarhus på én af ugens hverdage. Sådan forhøjer du sandsynligheden for at finde en parkeringsplads så tæt på én af indgangene som muligt.

Anmeldelser af IKEA i Aarhus

IKEA i Aarhus har typisk en gennemsnitlig online score på omkring 4 ud af 5 hos Google Maps.

Mange af de positivt stemte anmeldere fremhæver varehusets intuitive indretning som én af de største fordele. IKEA Aarhus har ifølge anmelderne et mere end effektivt scanningssystem, som tillader dig at scanne dine varer løbende, som du bevæger dig igennem varehuset. De hjælpsomme, vidende og venlige medarbejdere er også én af hovedårsagerne til denne IKEAS store popularitet.

Butikkens historie

IKEA i Aarhus er ét ud af i alt fem dansk beliggende IKEA varehuse. Det største ligger i Taastrup, og IKEA i Aarhus indtager i dag pladsen som det næststørste.

Oprindelsen

IKEA i Aarhus har efterhånden en lang forhistorie. Varehuset åbnede nemlig helt tilbage i 1980, altså små 40 år efter IKEA-kædens etablering.

I 2014 gennemgik den aarhusianske afdeling en renovering, da den flyttede til den nuværende adresse på Graham Bells Vej. I dag omfatter IKEA i Aarhus hele 31.500 m2, og dermed er det kun omtrent 5.000 m2 mindre end landets største IKEA varehus.

Fordelene

Hvis du bor i nærheden af Aarhus, er den største fordel ved at købe boligartikler hos IKEA i Aarhus naturligvis, at varehuset er det nærmeste, du kan finde. Men IKEA i Aarhus udmærker sig også ved langt flere varer end de fleste andre IKEA varehuse i Danmark og ved en sublim placering, der både tillader dig nem adgang og en hurtig exit, når du har fundet de ting, du leder efter.