villavej.dk

IKEA i Aalborg

Du finder naturligvis et kæmpestort udvalg af møbler i IKEA i Aalborg. Der er møbler til alle rum og også til haven. Du kan finde dit komplette nye køkken, eller bare en behagelig ny lænestol. Men, du kan også finde alt muligt andet.

Find åbningstider og kontaktinfo her: https://www.ikea.com/dk/da/stores/aalborg/

I IKEA i Aalborg kan du få stillet den lille sult på vejen ud af butikken, i IKEA i Aalborgs bistro. Du kan også planlægge dit besøg så det passer med morgenmaden eller aftensmaden, som du i ro og mag kan indtage i restauranten i IKEA i Aalborg.

Derudover er der altid en hel masse servicemedarbejdere, som er parat til at hjælpe dig med at finde det du leder efter og til at besvare spørgsmål. Slutteligt er der også mulighed for at leje en trailer, så du kan få alle dine indkøb med hjem. Levering er naturligvis også en mulighed.

IKEA i Aalborg er en meget stor butik

IKEA i Aalborg byder på hele to etager med udstilling, og en etage med hent selv lager, i dobbelt højde. I udstillingen, som skiftes ud ind i mellem, kan du gå på opdagelse og finde sjove, nye eller ligefrem spændende måder at indrette et hjem på. Småting kan du tage med dig undervejs i butikken. De store ting kan du hente på lageret, som er placeret lige før kasserne og selve udgangen.

IKEA i Aalborg elsker løsninger som er nemme for kunderne

Hele konceptet omkring IKEA handler om at gøre det nemt for kunden. Møblerne kommer i kasser, hvor der virkeligt er tænkt praktisk. Alt er pakket så det fylder så lidt som muligt. Sammen med møblerne får du alt hvad du skal bruge, til at samle dit nye møbel.

Alle skruer, dimser og dutter og det værktøj der passer til, får du sammen med en udførlig samleanvisning. Nemmere kan det vist ikke blive.

Leder du efter nye stue møbler er IKEA i Aalborg et oplagt valg

Uanset om det er en ny sofa, en god lænestol, eller et helt nyt møblement til spisestuen, så finder du det i IKEA i Aalborg.

Den gode lænestol med øreklapper og tilhørende skammel, findes i flere farver og i forskellige udgaver. Det samme gælder for sofaer, gulvtæpper, spiseborde, sofaborde og alt andet til stuen. I IKEA i Aalborg finder du altid flere muligheder at vælge imellem, uanset hvilket møbel du er på udkig efter.

IKEA i Aalborg har mange gode løsninger til opbevaring

IKEA i Aalborg har som alle de andre butikker i kæden, tænkt over det med pladsen. Ikke alle mennesker har lige mange kvadratmeter at boltre sig på. Derfor kan du i IKEA i Aalborg finde en hel masse smarte, pladsbesparende løsninger. Eksempelvis er der flere af sengene som har indbygget skuffer, så du kan udnytte pladsen under sengen.

Du finder et stort udvalg af både skabe og kommoder. De findes i flere bredder og dybder, så de kan passe ind, både når der er god plads og hvis pladsen er trang.

Derudover har IKEA i Aalborg også et pænt udvalg af kasser, med og uden låg, til opbevaring. Kasserne findes både i plastik og i andre materialer. I IKEA i Aalborg finder du også reolsystemer med tilhørende opbevaringskasser, der naturligvis passer nøjagtigt i målene. Kasserne til reolen fås i flere materialer og i forskellige farver, så du nemt kan lave en kombination der passer lige til din stil.

IKEA i Aalborg er fuld af småting til hjemmet

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan finde af småting til hjemmet i IKEA i Aalborg. Leder du eksempelvis efter en ny ramme til et billede, så finder du en hel afdeling, udelukkende med rammer. Du kan få rammer i forskellige farver, bredder, materialer og i mange forskellige størrelser. I samme afdeling finder du også et stort udvalg af billeder, lige til at snuppe med og hænge op derhjemme.

Det samme gælder for stort set alt andet. Leder du efter nye tallerkner eller bestik, så finder du det i køkkenafdelingen. Også her er der både flere designs af tallerkner, bestik og alt muligt andet, at vælge i mellem.

IKEA i Aalborg byder også på spisning

På en travl hverdag, kan IKEA i Aalborg byde på den nemme løsning i forhold til aftensmaden. IKEA i Aalborg har både en restaurant og en bistro. I restauranten finder du et pænt udvalg af retter. Du kan kombinere mange af retterne med forskelligt tilbehør og ekstra lækkerier. Til de mindste er der børnemenuer som er tilpasset børns smags præferencer og mængden af mad.

Restauranten servere også en lækker morgenmad og frokost.

I bistroen kan du stille den lette sult, på vejen ud af butikken. Udvalget er lidt mindre end i restauranten, men der er noget for enhver smag.

Både i restauranten og i bistroen er der altid et eller flere vegetarisk valg. Så du behøver ikke forlade IKEA i Aalborg sulten, selv om du ikke spiser kød.

Parkeringsforholdene ved IKEA

Der er altid en ledig parkeringsplads tæt på indgangen til IKEA i Aalborg. Dog er de tætteste pladser på selve indgangen forbeholdt handicappede. Det er altid gratis at parkere på IKEA i Aalborgs parkeringsplads.

Her finder du IKEA i Aalborg

IKEA i Aalborg ligger syd for byen, i det store område, sammen med alle de andre store butikker. Du finder nemt IKEA i Aalborg, som ligger lige ud til Hobrovej. IKEA i Aalborg er den typiske store blå bygning, med de gule bogstaver, som du allerede kan se på lang afstand.

IKEA Aalborg
Krebsen 40
9200 Aalborg

Lej en trailer hos IKEA i Aalborg

Selv om møbler og andet fra IKEA er pakket sammen, så det fylder mindst muligt, så kan pladsen i en almindelig bil, godt blive trang. Derfor kan du nemt låne en trailer hos IKEA i Aalborg.

Trailerne er store, rummelige og lukkede, så du kan transportere dine indkøbte møbler sikkert og forsvarligt.

Du booker nemt din trailer via Freetrailer appen. Du kan booke i forvejen, eller finde en undervejs mens du handler. Har du ikke lyst til at bruge en app, eller har du brug for hjælp til at reservere en trailer kan du altid henvende dig i retur og reklamation, som du finder lige efter kasserne.

Aflevere du traileren samme dag, betaler du kun et lille beløb, som dækker forsikring af traileren. Du kan godt vente med at aflevere den efterfølgende dag, eller dagen efter, men så koster det det lille beløb oveni for selve lejen.

Levering af møbler fra IKEA i Aalborg

Der er naturligvis også mulighed for at få varer leveret fra IKEA i Aalborg.